Καζαντζής για Φωστήρα: Οι όποιοι διαξιφισμοί και διαφωνίες θα πρέπει να μπουν στην άκρη για το καλό της ομάδας.




 "Θα πρέπει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Ο Φωστήρας είναι τεράστια ομάδα και φυσικά είναι πάνω από τα πρόσωπα. Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ και πάλι διοικητικά προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα της πόλης καθώς οι δυσκολίες στο νέο πρωτάθλημα θα είναι μεγάλες. Αυτό φάνηκε και από τον καταρτισμό των ομίλων που δείχνει ότι η Γ' Εθνική έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας.

Ολα αυτά δείχνουν ότι θα πρέπει να μείνουμε συσπειρωμένοι από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Οι όποιοι διαξιφισμοί και διαφωνίες θα πρέπει να μπουν στην άκρη για το καλό της ομάδας.

Κόσμος, ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση θα πρέπει να είμαστε ένα για το κοινό σκοπό. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε

το καλύτερο δυνατό ώστε οι φίλαθλοι μας να επιστρέψουν στις εξέδρες του Σπύρος Γιαλαμπίδης και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση της ομάδας. Καθημερινά δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου η ομάδα να ανέβει επίπεδο. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια. Προτιμάμε να μιλάμε με πράξεις και με αποτελέσματα στο γήπεδο. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία"


πηγή:https://soccerlive.gr/








Σχόλια