Φωστήρας Ηλυσιακός 0-0 με δύο < διακοπές > και ένταση στην εξέδρα.

Απροσδόκητη ένταση ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ηλυσιακό που ξεκίνησε λεκτικά και κατάληξε σε μικρή σύρραξη όπου η πλειοψηφία των οπαδών του Ηλυσιακού (νεαροί) απωθήθηκαν εκτός γηπέδου με το παιχνίδι να συνεχίζεται.


Στα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ο Φωστήρας ήταν κακός με τις γραμμές να βρίσκονται μακριά και με το κέντρο να είναι σχεδόν ανύπαρκτο χωρίς όμως να κινδυνέψει 
Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά βγήκε μπροστά με πιο συμπαγές κέντρο και είχε σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του αγώνα μέχρι και την δεύτερη διακοπή. Από εκεί και πέρα μετά την διακοπή και για το επόμενα λίγα λεπτά προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε.






ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Τσατσαρής, Πατσατζόγλου, Πεεζλιβανίδης, Τσουβαλτίδης, Παρασκευόπουλος (72' λ.τρ. Ξενάκης), Γάγγος (68' Αλέξης (85' Καφτηράνης)), Στεφάνοβιτς (46' Τζανουλίνο), Καλάγια, Γιαννιτσάνης, Ζαχόπουλος (46' Φιλιμέγκας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (85' Γιαννόπουλος), Χαρίτος, Κράσι (60' Καλός), Τσέργας, Λέκκας (55' Μακρίδης).



Λίγα λόγια για το σημερινό περιστατικό στο γήπεδο... 2-3 νεαροί του Ηλυσιακού βρέθηκαν στον διάδρομο της μεγάλης εξέδρας στην πλευρά των δικών μας οπαδών όπου προκάλεσαν , αμέσως υπήρξε λεκτική αντίδραση και τα άτομα αυτά πήγαν να απομακρυνθούν προς την εξέδρα τους, ένας κάτι είπε και έγινε μικρή σύρραξη πίσω από τον πάγκο μας όπου και πήγε να εκτονωθεί γρήγορα με τον έναν από αυτούς όμως να κάνει νόημα στους οπαδούς του Ηλυσιακού να έρθουν . Κάτι που συνέβη. Άσχετος αν συμφωνούμε η διαφωνούμε ήταν λογικό να υπάρξει αντίδραση με αποτέλεσμα να τρέξουν και δικοί μας οπαδοί εναντίον τους με τελικό αποτέλεσμα οι νεαροί που ξεκίνησαν την πρόκληση και οι υπόλοιποι νεαροί που ξεκίνησαν γενικευμένη σύρραξη κατά της εξέδρας μας να αποχωρούν έξω από το γήπεδο και το επεισόδιο να τελειώσει εκεί. Τονίζω ασχέτος αν συμφωνεί η διαφωνεί κάνεις πιστεύω κανείς δεν θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα στα γήπεδα... Από εκεί και πέρα κάθε παραπάνω ανάλυση κακό κάνει και όχι καλό για την ομάδα μας.

Αυτά όσο πιο επιγραμματικά γίνεται!

Ο μόνος λόγος που γράφτηκε το παραπάνω κείμενο είναι γιατί υπήρξαν αναδημοσίευσης που αν τις διαβάσει κανείς θα νομίζει ότι η πλευρά του Φωστήρα στα καλά καθούμενα ξεκίνησε το συμβάν κάτι που δεν ισχύει.


Σχόλια