ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ! ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ! ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟΝ Α.Ο ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Οι προσθαφαιρέσεις που έγιναν απο την διοίκηση με διορθώτικες κινήσεις τις τελευταίες μέρες με μεταγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών μετάλαξαν τον Φωστήρα σε ομάδα!



ΕΙΔΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ

Ο Φωστήρας κέρδισε 1-0 το Χαιδάρι και θα μπορούσε το σκορ να είναι και ευρύτερο. Το γκολ το έβαλε στο 8' ο νεο αποχτηθεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ που πραγματοποίσε εξαιρετική εμφάνιση!


Απο το πρώτο λέπτο οι παίκτες του Φωστήρα πίεζαν για πρώτη φορά φέτος ψηλά είχαν αλληλοκαλύψης σε καλό επίπεδο και το κυριότερο πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα

δικεδικούσαν κάθε φάση δείχνοντας θέληση και πάθος να πάρουν το παιχνίδι κάτι που έλειπε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι νέες προσθήκες συμπεριλαμαβανομένου και του Κώστα Ψυρόπουλου έδωσαν στην ομάδα πέρα απο νέα νοοτροπία στο παιχνίδι και ποιότητα!  



Αν συνεχίσει αυτή η βελτίωση τότε η ομάδα θα γίνει ανταγωνιστική!

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Τόλιος, Τσατσαρής, Λαμπρίδης, Στεφάνοβιτς, Γάγγος, Πανταζέλος (89' Λιμήτσιος), Τσιμπόκας (89' Ζαχόπουλος), Καλάγια, Οικονομίκος (85' Φιλιμέγκας)


ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μέξης, Καλογερόπουλος (37' Ερρίκος), Ζίζηλας, Κατσάρας (81' Νικολόπουλος), Τσιούλος, Ρόπας, Μπέλερης (70' Γκρέμπι), Αποστολόπουλος (81' Χρυσοστόμου), Μουκίδης, Αργυρίου.



Σχόλια

  1. Είμαι ευγνώμων που έπεσα πάνω στην ανάρτησή σας, ήταν μια υπέροχη ανάγνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε τα σχόλια σας