Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΝΟΟΎΣΑΝ! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!


TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ!
Την Τρίτη (22/01) μέσω ανακοίνωσης των ποδοσφαιριστών του Φωστήρα γινόταν λόγος για κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μπλοκάρει τα χρήματα από τις επιχορηγήσεις που έχει λαμβάνειν η ομάδα του Ταύρου. Φυσικά, δεν αναφέρονταν ονόματα, όμως η τοποθέτηση αυτή αφορά στο μπλοκάρισμα από πλευράς Σταμάτη Καζαντζή, ο οποίος με επιστολή του στη Football League αναφέρει πως ο Κάρλο Βαντεκέρχοφ είναι... εν δυνάμει αγοραστής της ΠΑΕ και δεν έχει πάρει άδεια ακόμα από την ΕΕΑ!
Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ στην επιστολή του αναφέρει ότι παρέμεινε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Ακολούθως, από το νέο ΔΣ με πρόεδρο και μεγαλομέτοχο τον Κάρλο Βαντεκέρχοφ υπεβλήθη το σχετικό πρακτικό στο Υπουργείο Ανάπτυξης για δημοσίευση στο ΦΕΚ, όμως αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, γιατί δεν έχει εγκριθεί από την ΕΕΑ η συμμετοχή του Βέλγου στη ΓΣ της ΠΑΕ! Έτσι, υπόλογος, σύμφωνα πάντα με την επιστολή Καζαντζή, στο ΙΚΑ και την εφορία φαίνεται ο ίδιος.
Παράλληλα, τονίζει ότι οι υποχρεώσεις δεν έχουν πληρωθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νέα χρέη και ζητά να δημοσιευτεί η καταβολή των επιχορηγήσεων προς την ΠΑΕ με την προσκόμιση των νομιμοποιητικών εγγράφων που απαιτούνται, γιατί...
«σε περίπτωση μη έγκρισης της διοίκησης αυτής και δημοσίευσή της στο ΦΕΚ, οι εμφανιζόμενοι ως διοίκηση δεν έχουν ουδεμία νομική υπόσταση και κάθε ανάληψη χρημάτων από μέρους τους γεννά ακυρότητα της καταβολής».

FOOTBALLEAGUENEWS.GR!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ