Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

ΝΙΚΗ ΨΥΧΗΣ 1-2 ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

ΨΥΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ 1-2 ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-2 6/12/15

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΟΣ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Α ΜΕΡΟΥΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΙΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΙΠΕ ΠΑΙΖΕΤΕ!

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΑΓΝΟΕΊ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΦΑΟΥΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ. 
Ο ΣΤΑΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ.

Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-1.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΣΕ Ο ΚΟΣΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΟΦΣΑΙΝΤ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΒΓΗΚΕ ΣΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ! ΜΕ ΑΟΥΤ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΟΡΝΕΡ ΜΕ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ ΝΕΥΡΩΝ!
ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ Ο ΔΩΡΟ-ΓΚΟΛ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-2 ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΞΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ !

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ