Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΚΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΊ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΦΕΡΕ (Χ) ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ (ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ) ΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ


Ο Εθνικός φρέναρε τον πρωτοπόρο Φωστήρα και με το τελικό 1-1 βάζει φωτιά στην κορυφή του τετάρτου ομίλου.

Παρουσία περίπου 1000 οπαδών στο κατάμεστο γήπεδο του Μοσχάτου έγινε το κορυφαίο παιχνίδι του τετάρτου ομίλου της Γ’, με τον γηπεδούχο Εθνικό να βάζει… φρένο στον πρωτοπόρο Φωστήρα και μετά το τελικό 1-1 η ομάδα του Ταύρου να μπαίνει σε περιπέτειες αναφορικά με την υπόθεση άνοδος.
Στιγμές μετά το ημίωρο (31’) ο Σουλελές έδωσε σκορ στο ματς βάζοντας μπροστά τον γηπεδούχο Εθνικό με κοντινό πλασέ, σε φάση που ξεκίνησε από ολιγωρία του Παραράπου δεν «καθάρισε» προτού ο Σούφλας σουτάρει και ο μετέπειτα σκόρερ πάρει το ριμπάουντ.
Στα μέσα του δευτέρου μέρους ήρθε η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων. Στο 76ο λεπτό με κεφαλιά ο Ζαγοριανός διαμόρφωσε με ωραία κεφαλιά το 1-1.
Ο Εθνικός φρέναρε μεν τον πρωτοπόρο βάζοντας του… μπελάδες, ο βαθμός ωστόσο δεν του αρκεί για να διεκδικήσει ο ίδιος κάτι καλύτερο μετά από 23 αγωνιστικές στον τέταρτο όμιλο. 

Ένταση στο ημίχρονο μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.
Με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Εθνικού σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των Πειραιωτών και του Φωστήρα.
Στο ημίχρονο, οπαδοί του Εθνικού πλησίασαν αυτούς του Φωστήρα.
Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να πιαστούν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Επιεικώς μέτρια η διαιτησία του Αγγελάκου, με
πολλά λάθη και αρκετές λανθασμένες υποδείξεις του βοηθού Τριανταφύλλου.
Διαιτητές: Αγγελάκος, Χαραλαμπόπουλος-Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Μάναλης (67’ Κατίδης), Αργυρίου, Σουλελές (75’ Αλεξανδρόπουλος)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Νικολόπουλος (68’ Ντάφλας), Ντάλλας (46’ Ταχματζίδης), Στάμος (46’ Ζαγοριανός), Όγκμποε, Καιμακαμούδης, Δωροβίνης, Λάσκαρης.
ΠΗΓΗ: pamebala

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ