Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ:ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών,Μανώλης Παπαματθαιάκης  σε δηλώσεις του στο Athletic Radio 104,2, μεταξύ των άλλων είπε:

Για την μάχη της ανόδου: «Η ανατροπή θα πάει στην τελευταία αγωνιστική και μετά την ήττα της Τριγλίας η κούρσα έγινε για δύο. Θεωρώ δύσκολο να πάει ο ΟΦΗ ή ο Φωστήρας στο +4. Και το βλέπω δύσκολο. Ακόμα και αν ο Φωστήρας σκοντάψει δύο φορές, πάλι θα είναι στο +3».
«Ο ΟΦΗ δίνει πολύ μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή»Για τα παιχνίδια που θα κρίνουν την άνοδο: «Ο Φωστήρας δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή αν και η Κηφισιά δεν πατάει καλά στα πόδια της και είναι σημάδι το γεγονός ότι στον δεύτερο γύρο κέρδισε μόνο τους Τράχωνες. Επίσης, πιστεύω ότι το άλλο δύσκολο θα είναι στον Κρουσώνα. Ο ΟΦΗ δίνει πολύ μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή και ο Ατρόμητος έχει μια ένσταση που θα κερδίσει. Τα Καμίνια είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και το άλλο δύσκολο παιχνίδι είναι μέσα στη Νίκαια».

Για το ενδεχόμενο να παιχτεί η άνοδος την τελευταία αγωνιστική: «Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα θα είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι μια κωλοπετσωμένη ομάδα. Προβλέπω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και θα είναι μια μάχη. Ο ΟΦΗ βγαίνει πρωταθλητής με σκορ 2-0, αυτό σημαίνει ότι ο Φωστήρας θα παίξει για τρία αποτελέσματα και μπορεί να πάει ακόμα και σε μπαράζ. Βάλτε λίγο στο μυαλό σας το τι έπαθε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό. Όπως πολύ δύσκολο παιχνίδι θα είναι και αυτό με την Τριγλία γιατί την Κυριακή έχασε πολλές ελπίδες».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ