Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΩΛΩΠΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ : (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΦΟΥ Ο ΙΑΛΥΣΣΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΔΙΚΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΎ ΠΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.
ΤΩΡΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΉΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ?
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΩΛΩΠΕΣ.





Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλονται στο Gazzetta.gr από πηγές από τον Ιάλυσο αλλά και ανθρώπους πολύ κοντά στην ομάδα που αυτήν την στιγμή θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους από τον φόβο νέων... αντιποίνων οι παίκτες των φιλοξενούμενων δέχθηκαν δύο επιθέσεις στην διάρκεια του αγώνα. Μία στην ανάπαυλα στην φυσούνα κυρίως και ακόμα μία μετά το τέλος του αγώνα.
«Υπήρχε κόσμος στο γήπεδο και τον πάγκο του ΟΦΗ που δεν ξέραμε τι ρόλο... βάραγε. Δεν αναφέρονταν πουθενά. Ούτε η ιδιότητά τους ούτε γιατί ήταν στον πάγκο ή κοντά σε αυτόν. Δεχθήκαμε δύο επιθέσεις. Και οι δύο στην φυσούνα μετά το α' μέρος αλλά και μετά την λήξη. Άνθρωποι του ΟΦΗ μας έριχναν μπουνιές και κλωτσιές! Ήταν σίγουρα ένας μασέρ του ΟΦΗ και ένας φροντιστής ενώ στις συμπλοκές μπήκαν και άνθρωποι της ΕΠΣ Ηρακλείου!», ήταν η σχετική αναφορά για τα γεγονότα.

Ο Κοκκίνης χτυπήθηκε στο φρύδι, στο πρόσωπο και την μύτη και ο Φυλακούρης από το ξύλο έσπασε την μύτη του. Ο τεχνικός του Ιάλυσου Γιώργος Σάββενας δέχθηκε μία πέτρα στην πλάτη αλλά και χτυπήματα ενώ τραυματισμός υπήρξε και εντός γηπέδου.
Ο Καρπαθάκης αναγκάστηκε να κάνει ράμματα μετά από... σύγκρουση με αντίπαλο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές άνθρωποι του ΟΦΗ ζήτησαν συγγνώμη από τους ομολόγους τους στον Ιάλυσο, με την επισήμανση πως πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Αυτήν την ώρα η αποστολή είναι... κλειδωμένη σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο με παρουσία αστυνομικών δυνάμεων απ' έξω. Μάλιστα όπως αναφέραμε και νωρίτερα στον Ιάλυσο φοβούνται ακόμα και για επίθεση στο ξενοδοχείο!
Τα κρητικά media από μέρους τους μεταδίδουν πως όλα ξεκίνησαν από την επίθεση του Παντελή Αθανασίου στον Φραγκουλάκη με απαράδεκτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπου μάλιστα ο αμυντικός των Ροδιτών δεν δίστασε να εκφραστεί ακόμα και για την μητέρα του που έχει φύγει από την ζωή εδώ και μερικά χρόνια. Επίσης τονίζεται πως τα επεισόδια ήταν μόνο μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων.



ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ