Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΩΣΗ



Ένσταση για το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» κατέθεσε πριν από λίγη ώρα ο Ιάλυσος, στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, διεκδικώντας να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ του.
Οι «ερυθροκίτρινοι» στηρίζουν την ένσταση που κατέθεσαν στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση μεταδόθηκε τηλεοπτικά από το Κρήτη TV χωρίς όμως ο ΟΦΗ να έχει καταθέσει οποιαδήποτε σύμβαση στην ΕΠΟ ανάμεσα στο σωματείο και στο κανάλι, όπως προβλέπει ρητά ο κανονισμός.
Με βάση τα παραπάνω στον Ιάλυσο θεωρούν ότι έχουν σημαντικές πιθανότητες να δικαιωθούν, αφού η σχετική διάταξη στον ΚΑΠ είναι σαφής και προβλέπει συγκεκριμένη ποινή, δηλαδή μηδενισμό της γηπεδούχου ομάδας που φέρει την ευθύνη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ:

Στον ΟΦΗ, λένε ότι η κίνηση του Ιάλυσου είναι «ανάξια σχολιασμού» και πως «αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο, θα φάνε τα μούτρα τους», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα, πρόσθεταν ότι η σύμβαση όχι μόνο έχει κατατεθεί κανονικά στην Ομοσπονδία στην αρχή της σεζόν, αλλά πληρώνεται κανονικά και το προβλεπόμενο…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ