Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΓΟΥΤΗΣ:ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Ο Βαγγέλης Γούτης σχολιάζει για τη mikriliga.com τα πεπραγμένα του 4ου ομίλου.
Ιδού το σχόλιο του προπονητή Βαγγέλη Γούτη:
Όταν δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θέλουμε ακόμα 7 αγωνιστικές,τότε μπορούμε να πούμε πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία χωρίς φαβορί!  Αυτό που ευχόμαστε όλοι για τον 4ο όμιλο,είναι να υπάρχει ενδιαφέρον έως την τελευταία αγωνιστική. Σαν εικόνα,μετά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο που είδαμε να ενισχύονται οι ομάδες δυνατά ή να κάνουν προσθήκες επιλεκτικά,έχω την εντύπωση πως αν ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ δεν είχε ένα μέτριο ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος,θα ήταν το λιγότερο στην 3αδα. Η πορεία του λίγο πριν το κλείσιμο του πρώτου γύρου έως τώρα είναι πάρα πολύ καλή. Απο κει και πέρα η πορεία τουΦΩΣΤΗΡΑ δεν εκπλήσσει κανέναν.
Σταθερός από την αρχή του πρωταθλήματος παρά τις δύο κολλητές ήττες από ΙΩΝΙΚΟ και ΗΛΥΣΙΑΚΟ,όπως και η ΤΡΙΓΛΙΑ που στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει τις 2 πρώτες ήττες στο πρωτάθλημα. Αγωνιστική άνοδο εκτός του ΕΘΝΙΚΟΥ έχει και η ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΥ με διάρκεια πολλών αγωνιστικών, ενώ από την άλλη πλευρά βλέπουμε όχι καλές παρουσίες από ΙΑΛΥΣΟ και ΚΗΦΙΣΙΑ που ήταν ψηλά στην βαθμολογία.Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες δυνατότητες βάση ρόστερ και κυρίως η ΚΗΦΙΣΙΑ που δεν έχει κάνει νίκη οκτώ αγωνιστικές αν δεν κάνω λάθος.(ΣΗΜ.): παίζοντας σε μεγάλο διάστημα με πάθος και καλό ποδόσφαιρο όπως στον αγώνα με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ δεν θα έχει πρόβλημα κανένα,αν συνεχίσει έτσι.
Είδα το παιχνίδι γι’ αυτό έχω άποψη.Όπως είδα και τον αγώνα ΙΩΝΙΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ με ένα γηπεδούχο που ήθελε το ματς και την ΚΗΦΙΣΙΑ να μη πιάνει κανένα αγωνιστικό στάνταρ. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι υπήρχαν ελλείψεις σημαντικές για την ομάδα της ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Ως αναφορά τις προβλέψεις για το ποιος θα επικρατήσει στο θέμα ανόδου,εγώ προσωπικά δεν θα μπω σε καμία διαδικασία. Όσα ακούγονται και όσα λέγονται στο θέμα χρεών των ομάδων είναι για τα γραφεία και του δικηγόρους! Εμείς θέλουμε ένα αγωνιστικό πρωτάθλημα,ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα,γιατί αυτό μας αρέσει. ΟΦΩΣΤΗΡΑΣ θα πρέπει να έχει διαφορά ασφαλείας έως την τελευταία αγωνιστική που παίζει με τον ΌΦΗ και ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει νίκες έως τον αγώνα που ίσως βγάλει πρωταθλητή. Απο κει και πέρα ΤΡΙΓΛΙΑ και ΕΘΝΙΚΟΣ να έχουν την πορεία που έχουν χαράξει έως τώρα.
Πάντως και για την παραμονή τα πράγματα προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρα.Το παλεύει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ αλλά θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια.Αν με ρωτάτε για τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται πολύ πίσω από την σωτηρία θα σας πω πως είναι σίγουρο ότι δεν τα έχει παρατήσει καμία ομάδα,και κυρίως η ΕΠΙΣΚΟΠΗ που ενισχύθηκε τον Γενάρη και έχει στα τελευταία 7 ματς 14 βαθμούς σε σύνολο 20,όπως και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ που δεν το βάζει κάτω και μάχεται στα παιχνίδια όπως με τη νίκη του επί του ΙΑΛΥΣΟΥ την προηγούμενη Κυριακή.Κάθε αγωνιστική εκτιμώ πως θα γίνονται μάχες και θα πάει έτσι έως το τέλος.Μακάρι να βλέπουμε παιχνίδια όπως τις 5 τελευταίες αγωνιστικές!
ΠΗΓΗ: mikriliga

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ