Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ... (Χ) Ο ΜΕΤΡΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ. ΠΙΕΣΤΙΚΟΣ & ΑΓΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ.



 ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΙΣΩ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ.


Ο Φωστήρας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο αφου στο πρώτο ήταν ποιο χαλαρός όμως δεν τα κατάφερε.
Ο Τσικλητήρας με μαζική άμυνα και <άπειρες> διακοπές στον αγώνα κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του βαθμό εκτός Πελοποννήσου.
Αν και με πολλές διακοπές στον αγώνα σκόπιμες οι παίκτες μας συνέχιζαν να παίζουν fair play δημιουργώντας αρκετό εκνευρισμό και σε μεγάλη μερίδα οπαδών απο την στιγμή που οι διακοπές απο πλευράς Τσικλητήρα ήταν πολλές και θα έπρεπε αυτό με κάποιο τρόπο να σταματήσει.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Δωροβίνης έχασε ευκαιρία να σκοράρει όμως το φάουλ που εκτέλεσε το απόκρουσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Τσικλητήρα.

Συνεχίζουμε...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ