Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Δ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ




Για το θολό τοπίο της έναρξης της Γ’ Εθνικής, τον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου, για την οικονομική ζημία των ομάδων, αλλά και την «τρέλα» για τον Φωστήρα, μίλησε στο Sportsstonoto.gr και στον Σωτήρη Γεωργούντζο, ο Πρόεδρος της ομάδας μας Διονύσης Πανταζής.

«Κάθε χρόνο δίνουμε μεγάλο αγώνα. Με την αρρώστια μας, με την τρέλα μας κοιτάμε να κρατήσουμε την ομάδα. Ο Φωστήρας σαν όνομα κάθε χρόνο πρέπει να πρωταγωνιστεί. Το ίδιο είπαμε και φέτος. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Σε ερώτηση για τον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου και τον αγωνιστικό χώρο: «Θεωρώ ότι έχουμε έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους στην Αττική. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον Δήμαρχο. Μας στηρίζει. Μας βοηθάει. Ο Δήμος βοηθάει πολύ στο θέμα του γηπέδου. Πριν από δύο χρόνια έγινε αλλαγή χλοοτάπητα, πέρασε από στραγγιστικό τελευταίας τεχνολογίας. Βοηθάει πολύ ο Δήμαρχος. Οικονομική ενίσχυση παρέχουμε σε όλες τις ομάδες του Δήμου με μια κοινή επιχορήγηση».

Για το αν υπάρχει βοήθεια από την Περιφέρεια: «Πρέπει να τελειώσει η Γ’ Εθνική. Πως θα τελιώσει; Είναι πολλά τα γήπεδα που δεν τηρούν τις προδιαγραφές. Είχαν πει θα βγει ένα κονδύλι από τους Δήμους και την Περιφέρεια, αλλά και αυτό στον αέρα είναι. Δεν μας έχουν πει κάτι. Οι ομάδες δεν μπορούν με τίποτα να ακολουθήσουν  οικονομικά το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεν υπάρχει καν νύξη  από την Πολιτεία, την ΓΓΑ  και την  Περιφέρεια για να αναλάβουν αυτοί το κόστος των τεστ για τον κορονοϊό. Δεν έχουμε εισιτήρια φέτος, διαρκείας, χορηγούς, διαφημίσεις, δεν έχουμε τίποτα. Θέμα υπάρχει βέβαια και με τα γήπεδα και τα αποδυτήρια στα περισσότερα γήπεδα της χώρας μας».

Όσον αφορά στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής: «Είναι ακατόρθωτη η επανέναρξη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να ξεκινήσει για να πάρει το μισθό του. Όμως το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών, τουλάχιστον της ομάδας μας με τους οποίους και μιλάω, βάζουν πάνω απ’ όλα την υγεία. Καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι, δεν μπορείς να πεις πάω να παίξω».

Σχετικά με τον κόσμο του Φωστήρα: «Ο Φωστήρας είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο. Όμως πάθαμε μεγάλη ζημιά από τα διαρκείας και από τις διαφημιστικές ταμπέλες. Και από τα εισιτήρια, γιατί θεωρούσαμε ότι θα μπορούσαμε τουλάχιστον ένα 10% του κόσμου να μπορεί να μπαίνει στο γήπεδο. ο Φωστήρας είναι μια μεγάλη ομάδα που στηρίζεται στον κόσμο του».


https://www.fostirasfc.com/%CE%BD%CE%B5%CE%B1/

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ