ΗΤΤΑ 1-3 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.

Αλλη μία ήττα ο Φωστήρας φέτος στον τελευταίο του αγώνα στον Τάυρο που ήταν και ο τελευταίος του στην έδρα του για τουλάχιστον αλλον 1 χρόνο στις εθνικές κατηγορίες αν δεν καταφέρει να επανέλθει άμεσα!




Ύστερα από μία αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που έχουν χάσει προ πολλού το... τρένο της σωτηρίας, ο Περαμαϊκός πήρε νίκη γοήτρου με 3-1 στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» του Ταύρου απέναντι στον Φωστήρα.

Κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα υπήρξε η φάση του 27ου λεπτού, όπου ο Χατζηκυριάκος υπέπεσε σε φάουλ έξω από την περιοχή, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Φιλιμέγκας εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Με αριθμητικό πλεονέκτημα και ανεβασμένη ψυχολογία ο Περαμαϊκός έφτασε και σε δεύτερο γκολ, με τον Μαχμουτάι να σημειώνει το 0-2 με σουτ στο 44'. Στο 67' ο Πεχλιβανίδης μείωσε με κοντινή προβολή σε 1-2, όμως την τελευταία... λέξη την είπαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Κοντάκο να γράφει το 1-3 με σουτ στο 79'.


Διαιτητές: Σπαράγγης, Κακάνης-Τσέλιος (Ανατ. Αττικής)


ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Πρίντεζης, Λιμήτσιος (75' Χοτζάι), Γαϊτάνης, Συριόπουλος, Πεχλιβανίδης (80' Κόκας), Χατζηκυριάκος, Γάγγος, Ποζατζίδης, Καραμπάγιας (46' Μουκίδης), Τσιμπόκας (90' Γκούβας), Νέρες (90' Μπιλίκα)


ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Μαρίνης, Στεφανής, Κόκα, Βέση, Χωματιανός (72' Τσίνα), Φιλιμέγκας, Μαχμουτάι (80' Ευθυμιάδης), Κοντάκος, Λάπας.


soccerlive.

Σχόλια